P1 MANAGEMENT

Vi skaber relation imellem
dit brand og målgruppe

kompetencer

Brand activation og events

Som regel kender en virksomhed godt sig selv. For os som management gælder det derfor ikke om, at gøre en videreudvikling mere kompliceret end den er. Vi mener, at det er en kompetence, at kunne forenkle udviklingsprocessen. Derfor er vores arbejdsmetode baseret på en meget simpel men effektiv proces: kundegruppe, strategi og aktivering.

Vi har specialiseret os i at udvikle og eksekvere koncepter indenfor bil- og motorsportsbranchen eller for kunder, som har en stor passion for biler. Vi udvikler uforglemmelige relations skabende arrangementer for virksomheder som Santander, UNICEF, Lamborghini, Unibet og mange flere.

Med afvikling af mere end 5.000 omgange på baner i hele Norden, afvikling af omkring 4.000 årlige turer i vore egne biler og egne produktioner som Supercar Day, er vi Nordens førende indenfor afvikling af koncepter og turer i Superbiler.

Santander
Viasat
Unibet
Zenith
Tag
Danske
Unicef
Maria
Ford
State of art
Automester
Lamborghini
Gør næste event anderledes

Oplev adrenalin
og luksus i syd Spanien

Vi er stolte af at kunne præsenterer unikke køreevents, der sætter dig og dine kunder bag rattet i fem forskellige Superbiler til en adrenalinfyldt tur på nogle af de smukkeste og teknisk udfordrende veje i det syd Spanien.

Du vil opleve spændingen i et håndplukket udvalg af Ferrari, Lamborghini, Porsche og meget mere. Events kan planlægges og vare fra 1-2 dage og man kan endda tilføje en racerbane tur til dem der virkelig vil give den gas. Uanset hvad vil du og dine kunder få oplevelse for livet og selvfølgelig tage hjem med verdens største smil. Læs mere på www.p1adventures.com